PIAȚĂ DESCHISĂ

Fall of the Emerging

Direxion Emerging Markets Bear 3x Shares ETF Simbol: EDZ   |   Ultimul update: 2017-06-27 Acest ETF are efect de levier 3X
PREȚ PIAȚĂ (USD)
13.93
VARIAȚIE ANUALĂ
61.65%
Acest ETF are un risc mai ridicat, întrucât evoluția acestuia (pozitivă sau negativă) este amplificată de 3 ori față de evoluția activelor suport.

Cine nu a auzit de emergente? Destinatii exotice precum China, Brazilia, India sau Turcia. Plaje frumoase sau istorii vechi de milenii - dar si o tona de volatilitate in jurul unor economii infloritoare, populatii tinere, piete enorme de desfacere si dobanzi atractive. De cativa ani, insa, China a luat o pauza de la miracolul economic pornit la inceputul anilor '90. Vor suferi indirect celelalte emergente, inclusiv pe bursele locale de actiuni? Vom numara vreo duzina de victime colaterale in Asia sau America Latina? Se vor retrage banii catre economii si burse mai cuminti, mai putin volatile, dar fara potentialul unor randamente substantiale? Sau vor gasi emergentele, inca o data, resursele pentru a continua cursa incredibil de atractiva din ultimii ani? "

citeste mai mult
% ÎN ETF TOP DEȚINERI SIMBOL
23.45% Fidelity Institutional Go
16.36% Msci Emerg Mkts Idx Swap